Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 4, 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com






Syarat-syarat Penyertaan : 

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com  - done

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.  - done

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar) - done

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar) - done

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar) - done

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada) - tak ada 






Senarai Hadiah 


Top Referral
Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang



Random
Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang 





Jom meriah kan lagi suasana   :)     klik untuk join ..




12 comments:

Sufika Sulong said...

terbaik la..hehe
awk..sy dah setting kat komen tp xjadi la..

ikhwan yusuff said...

best of luck!!!

Nurulee said...

wish you luck =D

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan,
terima kasih sudi join.
wish you all the best (^_^)

farah adila said...

haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

msredcheesecake said...

good luck... hadiah cute sesngat

E'in said...

good luck.. :)

AmySyahiera Malik said...

best of luck , In Shaa Allah :)

Elvy Nellysha said...

good luck !!!

syahira ariff said...

urghhhh yang gucci tu serius cantik!
semoga berjaya!

Anis Amira said...

Assalamualaikum ^_^ salam perkenalan .Singgah dari segmen yang sama ^.^

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Azwar Syuhada said...

Good Luck! Azwa datang terjah dari segmen yang sama..:)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...