Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, September 22, 2012

so it begin ~


assalammualaikum ..

hye kwn blogger semua.. lame gile aku tak hupdate.. fuh3 pi main jauh.. tiup segala habuk yg ada kat blog aku ni.. hehe ..

aku rindu kat blog ni.. rindu nak baca blog-blog korang  ..tapi apa kan daya ku.. masa tidak mengizinkan diri ini untuk terus aktif berblogging.. ngeh3..

aku hilang hala tuju. bukan xde arah nak di tuju.. tapi tujuan ke arah yang ku ingin gapai tu masih tidak kesampaian.. oh ! tidak ..  katakan tidak kepada rokok..  hehe..







Tok wan aku ada pesan ..
banyak kan bersabar.. 
kerana sabar tu ibarat pahit dahan pokok ..
tapi manis buah nya ..  

:) 

sayang tok wan banyak-banyak.. 




psst:  tadi ada budak gaduh kt cc ni .. habis lebam mata dia kena tumbuk sebab sorg mamat ni tuduh member dia yang tengah syok men game curi duit die ! ishk3... x siasat tak apa.. tiba-tiba dtg bagi penumbuk tak ke haru tu.. mana pergi nilai kesabaran dalam diri dia... tak patut tak patut.. 







4 comments:

haz said...

katakan tidak kepada rokok. hihi

yup2. kesabaran itu tersangatla penting..

ni x pasal2 trus tumbuk ape kess. bincg elok2 kn seng..

selmt bukn awk yg kne tumbuk. haha

gadisBunga™ said...

akak gb pun rinduuu kan blog ni okeh!

tu epal yang jatuh jgn dipijak2. sayang tau. huhuhu~

eimah siti said...

mmg tak patut

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wawawawa...

lama juga tak jenguk blog ni...

GKSB pn dah tak aktif tulis blog macam dulu

=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...