Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 3, 2011

Trauma dengan Pisau Cukur ~









Assalammualaikum ..~




masa kecik dulu, aku kalau nak potong rambut mesti takut dengan benda ala ni..  huhuu.. mana tak yer..  kepala aku luka sebab bende ni lah..  bila 'barber' dah settle gunting.. tinggal nak cukur je.. haa siap.. kepala aku dah tak tentu arah.. sampai barber tu terpaksa pegang kapala aku kuat2 ..  last2 luka jugak.. 

perghh pedih woo ..masa mandi punya la sakit menahan kepedihan ..~ aiiyakk ..  




tu lah kenangan aku dengan pisau cukur yang tak dapat aku lupakan sampai laa ni.. hahaa.. 


p/s :  sebenarnya aku baru jer lepas gunting rambut.. 'mohawk' style beb..   :P 



65 comments:

nmirmo said...

err?? =.="

zacky ~786~ said...

wohoo ~ :P

adwafarahin said...

ok klu cm David tu mmg style woo~ :D

zacky ~786~ said...

hehee ~ aku len ckit.. lagi nipis.. :P

Amirah Adnan said...

pewit! style rambut baru~

zacky ~786~ said...

:P yg style tu beckham..

sue perbs.. said...

stylo la ni.. heh.. smpai trauma tu..

echaRierie said...

haha..
zacky2..so cute ~
:)

Noh Kodiang said...

tu la...dasar waktu kecik2 buas sangat...hahahhaa

nawal addina said...

ek ??
err ..
hmm ..
huh ??
hahahahhahahaha ;)

zacky ~786~ said...

sue perbs : hehe.. tahu xpe.. trauma.. woo

apik pehe said...

apik pon nak buat gaya rambut camtu gak..tapi terbotak..hehe

zacky ~786~ said...

echa : err ek ? haha

zacky ~786~ said...

noh : tula psl.. ahahahaa

zacky ~786~ said...

nawal : err :P

zacky ~786~ said...

apik pehe : yeker ? hahaha ..

Rozuan Ismail said...

mohawk?? biar betol.haha. wan pernah jugak luka masa guna pisau cukur waktu gunting rambut.kena dekat jeraewat,berdarah.geram tol la

blog-tips-kurus said...

kenape tak tepek muka sendiri dengan rambut baru tu? pemalu yek??(",)

zacky ~786~ said...

wan : yeker.. ~ huhuu ... geram kan.. 'barber' yer pasal.. kita merana.. haha

zacky ~786~ said...

blog tip kurus : awww sy malu.. :P

biruMerah said...

pisau cukur?? erk???? hahahaha laen kali xyah potong la gambot..hahaha

cik sakura said...

oppss..mohawk ye..pisau cukur..kesian terluka..

zacky ~786~ said...

biru merah : hehe.. saje nk gunting.. lama tak buat mohawk .. :P

zacky ~786~ said...

cik sakura : son3.. sadis

Pijahh' de-Arr said...

zacky botakan kepala ke..??

hehee arinikan ri jumaat~~

i'm ezza haniza said...

mohawk ?ncem habes.

misSbLurRy said...

zaman kecik2 mmg rambut aku pendek abis....dan aku sangat ngilu dengan pisau cukur time dia cukur kat tepi2....wooo terasa cam dia toreh otak aku je

| cik azeya | said...

pergh memang style lah buat rambut cenggini. hahaha

SyUhAdA said...

mmg sgt skit..

zacky ~786~ said...

pijah : eh tak laa.. :P

zacky ~786~ said...

i'm ezza : tak hensem pun ..

zacky ~786~ said...

missblury : nyilu woo.. geli geleman gitu...

zacky ~786~ said...

cik azeya : style kn.. :D

zacky ~786~ said...

syuhada : tula..

Syuxer said...

owh trauma dengan pisau cukur??memang pedih ar kalu luka kat kepala pahtu mandi kena air..boleh senak otak tuh..heheh..

wah...style baru mohawk eh..itu memang style hensem bro..:)

zacky ~786~ said...

tula psl ..~ adehh ...

hensem tu beckham ... hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waaahhh pas potong rambut tros jd backhem!!!meletoppp~~

zacky ~786~ said...

kebabboom ~ haha.. beckhem jadi aku.. :P

Khairil said...

tak suka dengan perempuan pisau cukur...

zacky786 said...

hahaa.. :P

.digital kelok said...

da besar ni x takut ngan encik pisau cukur pulak lg la ye? hahadoi

zacky786 said...

hehe tak takot da..~

Anonymous said...

keyword ranking tool seo mistakes backlink service automatic backlinks

Anonymous said...

I have been reading out many of your posts and I can state pretty clever stuff. I will surely bookmark your website. Payday Loan

Anonymous said...

Your style is really unique in comparison to other people I have read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, guess i’ll just bookmark this site. Payday Loan

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com Check Advance CO Wild-Horse Pertimbangkan ini - jika Anda tidak mengelola uang Anda dengan benar , Anda biasanya tidak mampu untuk berdagang

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com Cash Advance IL Dolton Ketika dia minum berlebihan , ia biasanya hanya dihadiri tidur jadi saya pikir apa-apa dengan minum

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com Check Advance NJ Hazlet Tentu saja , setiap kali Anda meminta orang-orang yang memiliki jawaban dalam pertanyaan Anda dapat berbagi ide mereka

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com Cash Advance LA Crowley Sistem sukses yang benar untuk mendapatkan proyek-proyek tertentu mereka bekerja , mereka berkonsentrasi pada mendapatkan memimpin pekerjaan dan pekerjaan yang datang selama bertahun-tahun , daripada yang diperlukan untuk menghabiskan energi mereka mencari pekerjaan

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com Check Advance TX Missouri-City Program Microsoft disebut Inovasi Sosial , dan sementara tidak ada batas set pun mengumumkan tentang hanya berapa banyak uang Microsoft bersedia untuk menghabiskan , AFP mengatakan bahwa sejauh ini , Microsoft telah memberikan beberapa hibah dalam jumlah sebesar $ 3 juta masing-masing untuk perusahaan dirahasiakan

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com Payday Lenders MS Aberdeen Pindah Namun , telah dilakukan dalam satu hari , dianggap sebagai salah satu era saya ( Senin dan Selasa )

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com find out this here Sebuah % 28 kekalahan dengan hipotek modifikasi dalam kuartal pertama tahun 2008 berada di default lagi dalam waktu 3 bulan

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com check out this site Transfer online yang terkait dengan dana membuat bentuk nihil

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com additional hints Berdasarkan beberapa cetak biru pembicaraan biner pilihan tentang konsep cetak biru biner pilihan adalah sebagai berikut

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com published here Pesona perangkat bisa begitu kuat sehingga tidak ada yang bisa menolak pesona

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com click here for more Jika kita tidak berhenti saat menggunakan pengeluaran yang berlebihan dan manajemen keuangan yang buruk kita bisa melihat masalah lebih banyak maju dalam beberapa tahun mendatang

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com you can try these out Ia gagal sering kemudian tidak kecuali telah telah tidur bukannya memiliki alkohol selama sepuluh sampai dua belas jam

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com other Bagian ini merujuk kepada Yesus tentang salib dikelilingi pada setiap sisi oleh pencuri

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com look at this website Bank memverifikasi nomor kartu Anda , alamat Anda , knowning bahwa ada dana yang tersedia dalam account Anda

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com he has a good point Hal ini sering manfaat , seperti penggunaan sumber daya yang berbeda dapat menjadi menarik kuat untuk keluarga mencari masyarakat untuk berada di dalam

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com navigate to this web-site Beberapa waktu kemudian, sore , ia bangun lagi - menghasilkan minuman lain tapi kali ini , dia bertindak seperti tidak ada yang terjadi , seperti itu dia tidur semua titik yang

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com the Mereka akan akan memungut rekening bank Anda dan menarik dana sampai kredit tersebut dilunasi

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com read more Putri kami , jika dia beruntung , bisa menyelinap pergi dan pergi ke tempat tidur sementara aku ditangani ayahnya

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com on bing Memiliki prestasi yang baik di perguruan tinggi dan memiliki pengalaman yang luar biasa dengan sekolah atau universitas adalah keinginan setiap siswa sehingga untuk semua jenis akademis maupun non -akademis tulisan seperti bantuan perguruan tinggi esai , membeli secara online makalah penelitian , bisa Anda menulis esai dll saya perusahaan kami menawarkan solusi sesuai kebutuhan Anda

Anonymous said...

zacky786.blogspot.com article source Tentang mingguan ke dalamnya , Dia mulai menggerutu bahwa mengangkat saya dari pekerjaan akan menjadi ketidaknyamanan nyata , mengganggu tidurnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...