Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 26, 2011

kuntilanak berjaya dirakam



PALEMBANG - Seorang penduduk mendakwa berjaya merakamkan gambar hantu kuntilanak di atas dahan sebatang pokok nangka di Talang Ubi, Muaraenim, Sumatera Selatan, lapor laman Berita8 semalam.

Dalam gambar itu, kuntilanak tersebut tidak menampakkan wajahnya tetapi rambut yang panjang mengurai.



Gambar itu dirakamkan oleh seorang penduduk di Talang Ubi Timur yang hanya dikenali sebagai Edi pada bulan lalu.




kuntilanak atau nama famouse die kt malaysia "pontian".. eh salah tu kt johor.. pontaianak daa.!! tp err yeker.. leh caye ke bende ala nie wujud..!! zmn skrg sume bende leh edit kn ?  klw tgk kt gambo tu pon mase siang kan.. wktu siang bkn depa tido ke.. takkan wt part time plak kot.. kantoi sia2 jer..  saje jer nie nk buat kecoh.. supaya dpt masuk paper.. hahaa..



"Hantu sebenarnya juga adalah jin, yang mana mereka mendiami sesuatu tempat, jika tempat mereka diganggu atau mereka terganggu ada kemungkinan mereka akan menakut2kan manusia"
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 comments:

DiyanaMukhtar said...

ni ke gambarnya? hehe~ macam tipu je..

zacky ~786~ said...

tu la psl ~ huhu ..

Rozuan Ismail said...

ni macam super impose je,ntah2 adobe photoshop je,nmpk x real la

Syuxer said...

tipu ni.nampak rambut panjang konon tanpa wajah dilihat..ntah rambut palsu taruk kat situ bertiangkan galah..

Noh Kodiang said...

helo bro...
sebab ko paling banyak komen kat blog aku ni aku ada link satu website best pasal paranormal...tak tipu punya...

http://www.kedah2u.us/

Yusri said...

nampak sangat menipu..bak kata usop..hehehe

syafeeqa said...

hah..? momok kuar waktu siang...?

aishhaishhh..!

cik sakura said...

yeke ni..

MataHati @ MH said...

pelik jer nampaknya..

putryteya said...
This comment has been removed by the author.
putryteya said...

emm.. nmpak tak seram. hihihk..
say pnah baca entry cm ni, dorang kte bukan edit? btul2 berlaku?
leh caye kee..???

Redbloodsnow said...

for real ke ni ek? bukan hoax ea? hehehe....tp mmg seram la weh.. tatottt :D

fyna said...

erk..laen macam je...





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

zacky ~786~ said...

wan : tula psl..



syuxer : hahaha..

zacky ~786~ said...

noh : thnks for the link.. t den g terjah .!!



yusri : kita bako jer.r.

zacky ~786~ said...

pturyteya : tula psl.. rse yerr gimik jer kot..~



redbloodsnow : hoax tu ape ? huhu

iyou said...

woooo... real gila gambar... kuntilanak keluar tgh2hari buta... hahahaaha

zacky ~786~ said...

haha tula psl.~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...