Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 10, 2011

comell yerr ... huh.. zalim yerr,,




wohoooo ..!!
amcam .. comel tak itu "puppy" ??

ooo .. aku tahu tak comell ..
sedap tak ramai minat kt anjing kn ?? termasokla aku...

apa yg aku nk katakn di sini ..
ialah bila ini anjing sudah menjadi besar dan zalim..
whoarrrrghhhh !!





tgk gigi die..
lawoo kn.. !! msti guna ubat gigi sugi.. baik tok kesihtan.. haha.. ( merapu dahh tuu )

aku baru jer bce paper on9..


terukk woo .. mamat tu kna gigit..
hampir nk tercabut dagu dan telinga die..

isshk3..

teringat aku mse zmn dulu kala time form2 kot tak silap, kna kejar ngn anjing.. belaan org gakk .. time tu nk g jogging .. so nk ajak mmber dulu, g umh die .. dlm 10mnit kot xsilap .. aku jog, spjg perjalanan tuu..
tiba2 ada anjing stnby kt bwk kreta cina mana ntah..!!
nampak aku jog. cm larikn diri gituu.. truss hambat akuu .. cilakaaa yerr anjing..
aku lari smbil menjerit kot..

http://www.emocutez.com

ckitt lagi die dpt gigit aku yerr kaki.. nasib baik owner die kuar pastu marah die..
klw takk ..
alamat yerr.. dagu ngn telinga hampir putus gak laa jwbyer.. hahaa..
adehh ..
kenangan beb !! lu olang ada kenangan kna kjar anjing ? :p



*marilah kita mncari mknan..
kebulurr da nie.. sob3..
nasi aym ouh.. nsi aymm.. !!

slmt tghari.. ^_^

6 comments:

apezs shah said...

betul tu dah baca juga.. kesiannya.. haish tuan dia kenapa tak ikat betul2 kan.

zacky ~786~ said...

2laa.. mati kat situu gak bhaaii.. perghh kejam2..

aliesha kirana said...

heheh..ala ciannye..tp anjing pun makhluk Allah gak. tak boleh diskriminasi sgt. cuma yg garang cmpur ganas tu memang la menakutkan. hahaha. AK xpenah de pnglaman cmtu. tp kalu jdik cmtu mesti dah kene geget sbb AK xlarat nk lari laju2..hahahaha!

zacky ~786~ said...

2la .. cian kn ?? hehee...
haisshh.. spe ckp xleh ?? klw dh kna kejar... xde istilah tak larat.. drpd xleh lari.. trus laju tak ingat ap daa.. klw ad prtandingan larian ke kn... No.1 wa ckp luu.. xcaye ?? try la.. eekkeee

nmirmo said...

hahahaha..tira ade kot kenangan kene kejar dek anjing....huhuhu...sedeyh.....

http://ntira-mirmo.blogspot.com/2010/12/biodata-limited-editiontoing2.html

mehh bace...pastu sila jangan gelak oke....wink2...

iLa SaHaR said...

orang kata kalau ada anjing dok mengacah2 kita mcm nak kejar... kita kena duduk.... tapi kalau dah cuak mana nak duduk dah hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...