Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 22, 2011

Kalau sayang di tinggal-tinggal kan lah ..

Sehari blog ni sunyi sepi .. tanpa kata2.. err blog berkata2 ke ? :P .. sebenarnya aku sekarang sibuk dengan aktiviti program pre-graduation Unikl Miat kt Putrajaya anjuran ccc ( career and caunselling club ) untuk student2 yg bakal menamatkan pengajian yer nanti . .

best woo.. banyak perkara dapat aku pelajari dlm seminar ni .. cara2 utk pergi ke temuduga, entrepreneur,  the way of life .. kerjaya yang sesuai dengan diri .. n so on .. ~  

seminar ini akan di teruskan lagi pada 8 pagi - 5 petang sat gi .. n kali ni ccc menjemput ex2 Unikl Miat student yang telah pun berjaya dalam kerjaya masing2 bagi memberikan sedikit ulasan berkaitan dengan kerjaya yang sesuai utk di pilih kelak .. waa tiba2 rasa excited.. hahaa.. akan ku update gambar2 dan kisah di sebalik takbir cerita ni nanti yerp..  :)
apa kaitan dengan tajuk entry ni ?? 

tajuk nak gempak je kan.. hehe..  aku sayang kat blog aku ni.. so dgn itu .. aku tinggal2 kan nya supaya perasaan ni menjadi semakin sayang..llalu akan berubah ke rindu dan berbalik ke hati ..terus pulang ke pangkal jalan... daa mula daa die ...  jom ramai2 kira bulu kambing.. zZzZz ..

" 3 S "

selamat malam ..
selamat hujung minggu ..
soley2 ..



ayat renung2 kan ~ 

"Amatlah rugi orang yang sudah sampai kebenaran padanya namun dia menolak dengan perasaan bongkak dan benci"

23 comments:

adwafarahin said...

cm best je program tuh
hehe

ayat last tuh..mmg sgt2 lah rugi pada sape yg sombong sgt nk terima kebenaran

Rozuan Ismail said...

patutlah senyap je 1 hari =). kat UKM pon ada program macam ni sekarang dia panggil Graduan Aptitud

nmirmo said...

hah! kire2... =P

nitestalker said...

ermhhh patutlah...sunyi je.. siap ade bunyik cengkerik lagi... hahhahaha ingat dah tukar prfession...

Botak said...

sebenarnye aku konpius ngan tajuk ko ni., hahaha

zacky ~786~ said...

adwafarahin : :) best3

zacky ~786~ said...

wan : graduan aptitud ? menarik.. ukm mmg byk function kn.. cm nk join je rase.. :P

zacky ~786~ said...

tira : haa brape dah ?

zacky ~786~ said...

Botak : hahahah.. enko konfius eh jang ? :P

...:i'm ezza haniza:.... said...

wow.dak unikl miat

ieka.H said...

hehe..tajuk tu mnarik..
ingt entry sal cinta td..(xdok mnde lain doh ieka ni) :D

Mehmed - said...

aku suka ayat yang last tu..sekian..Ahaks!

mie said...

3 s???
sama2 kita renungkan..
eheheeee

Srikandi Bonda said...

menarik.. nt leh kongsi ya. :)

d_LA said...

smpat lg soley2 tu..hehe

jeely jelly said...

oooo....td igtkan nak ckp sayang nk tingglkan unikl .. hehe

nub said...

macam juga blog..sayang-sayang pun kena tinggal jugak kadang2.
hehe

aLya maNip said...

waah..ni nak kene tggu next entry ni..hihi

NOOR FATIN said...

bestnya. heehhe takecare ya!

Qaseh dalia adelia said...

nak juin leh dak hihi

daddyzkool said...

ayat renungan ...kool....

Ain Zulaikha said...

owh baru nak masuk ke unikl tu? hehe.. ye lah alasan yang bagus, sayang blog so kena tinggalkan lah.. hohohohoho saya tak sanggup nak tinggal tapi belajar tentu akan di tinggalkan hahhaa

kim heeruul said...

nnti ajar la aku lak..keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...