Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 8, 2011

wohooo.. !!


TAHUN BARU..
AZAM BARU..
HEADER BARU..

WOHOOO ..!!


salam reader.. ~
hye korang.. korang.. korang... ^_^

agak lame woo aku tak update.. ishkk3. dah bersawang-sawang blog nie ..
oleh d'sbb kan blog ini bersawang.. aku pn mengambil keputusan untuk mengemas dan menyusun semula blog nie supaya nampak lbh cool.. yihaa..
amacam .. lawoo tak header baru blog nie ?? hehe...

tapi kenapakah ayam ?!

http://www.emocutez.com


Sebab ayam tue sedap... lebih enak bile dimakan begitu sajaa.. hahaa .. ( merapu da tuu )
xdelah... sebenarnye aku suke dgr ayam berkokok d'pagi hari mase kat kg cuti sem hari tuu.. rse tenang jerr, smbil melihat sawah padi yg terbentang luas.. .wahh ..!! hilang sume stress bagai.. di situ lah idea aku dtg..

so lantas n tuntas aku apply kan itu idea ke blog.. bergini la hasilnya.. sesuai la kan dgn warna hijau.. n chicken little diberi tanggungjawab penting untuk meriahkan dan menceriakan lagi suasana di blog "More Than Words" nie.. wink2 ;)

hampir 5 jam aku ngdap ini laptop wooo nk setel kn bende nie...
maklumlah lom pro lagi nk edit2 gambo.. so kna la stdy tutorial dulu .. sob3 ..!!

sampai di sini sahaja la entry ringkas ku kali nie...
sekadar pemberitahuan yg blogku dah berwajah baru wee..
smoga korg hpy2 always yopp .. adiosss .. !!













19 comments:

nmirmo said...

wahhhh.....AYAM!!!...wink~.....bangga tahu???wahhhh...tira bangge la tahu????meh wat header untuk tira plak....nak penyu....hahahaha....cumilllllll.......dan cantek! style la....wahhh..beguni puji ni....10 hengget pokcik??? toing2...

Siti Safiyyah said...

yeayy! zacky dah kembali lg..hehe, tahniah2, lepas ni silalah update seperti biase.. :)

zacky ~786~ said...

tira : pssttt !! jgn puji sgt.. segan silu den nanti.. hahaa..

siti : yeah... time kasih.. hehe..

Ajie Mohd Tahir said...

kejap ade,kejap takde.macam biskut.=='
hahaha..smarttt gile header kau.rse nak goreng je ayam ni buat lauk.aku ingat aku salah msuk blog tdi.XD
haha

aLya said...

ni mesti sebab da xpat dengar ayam berkokok cam kat kg, wat header ayam plak..hehehe

iekasub said...

nice one! :)

Bella said...

chicken little kan? comel2 :)

suke2..bag0s2..:D

analia buyani said...

cute la header u..i like! =)

fara said...

chicken little! i lokie!~
hehe ;)

Rozuan Ismail said...

suka..header baru di tahun baru!! satu tapak ke depan dlm blog..wan x reti nk wat header..tlg ajarkan!!

p/s jom komen entri baru wan

nur said...

comey header nih!..

and thanks a lot.. 'kusut'

aleen aiden said...

hee.header kamoo semart!mcm tuannye kah? :P

zacky ~786~ said...

ajie : haha.. aku mmg suke mkn biskut chipmore pon.. kauu baru thu erkk ?? ayam tu kecik lg weyh.. agak2 la kn.. g la beli kt kFC, berlambak kot ayam.. :P

zacky ~786~ said...

aLya : thu xpe.. sob2.. cuti sem da berlalu... sok dah start kelass.. huwaarrgghhh !!

zacky ~786~ said...

ieka, bella , analia , fara

~ thnks .. hehe :D

zacky ~786~ said...

wan : hehe.. sy pn baru blajar.. emm edit ka photoshop jer.. ;)

zacky ~786~ said...

nur : huh,, owh.. ok welcome..

aleen : mesti la.. cm tuan nyerr gak.. ekekee

noor amirah bt ahmad said...

woohoooo~~~ ayam2~~ =] cumil... ayam mmg sedap dimakan!!!!

zacky ~786~ said...

hahaa..~ tp bukan anak ayam.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...