Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 5, 2011

Gambit


damn ..
kenapa gambit ni pulak yang famouse.. 






Assalammualaikum ..~  



famouse kan Gambit Saifullah tu .. hebat2..  takpe lah.. aku tak nak komen pasal die .. korang pun mesti dah jemu bace entry pasal Gambit nii kan..  haha.. so tak payah lah nak menambah kan lagi jemu di dalam hati kita nie  yerp.. yang baik jadi kan teladan .. yang buruk jadi kan sempadan..  ^_^ .. 


Gambit yang aku nak katakan di sini ialah .. 



-

-

-

-
tadaa.. ~!!
















kenal tak dengan watak2 dalam cerita x-men ?  gambit antara watak yang paling aku suka dalam x-men ni.. sebab die cool.. rileks jer.. tapi kuat dan laju ..  aku kalau main game gaduh2 Playstation ke, token ke.. aku mesti pilih die.. sebab die boleh baling daun terup ajaib die tu dari jauh..   hahaa..   tongkat die menjadi senjata utama untuk bertarung dengan musuh ..  ^_^ .. hebat kan.. lagi hebat dari Gambit Saifullah ..   Muahaahha  ( ketawa besau )







p/s  : xmen 1st class dah mula di tayangkan .. waa xsobau nak tengok cter nii .. terbaik kot .. !!  kisah antara Prof. X dan Magneto..  di mana dulu mereka merupakan kwn baik..  pastu jadi musuh .. haaa cmne tu ??    

41 comments:

nmirmo said...

hah...camtula...^_^...hehehe.... ;)

Amirah Adnan said...

hehe.. gambit neh lagi beh dari gambit ntah pape tuh..

zacky786 said...

nmirmo : cmtu cmne ? :P

zacky786 said...

Amirah Adnan : btoi3.. sy setuju sgt2..

Ain Zulaikha said...

perghhh kalau macam tu ain pun minat gambit ni.. hhahhaa padahal ain tak tahu lah, gambit ni nama x-men ni eh? dah keluar wayang kan?

zacky786 said...

ain : haah .. dah keluar daa :)

nawal addina said...

err .. tatau nak komen ape , tak lyan mana movie malay -.-

zacky786 said...

movie x-men la .. hehee.. bukan malay.. :D

alynn M said...

same with me. suka ice lemon tea. comment tak ada kaitan lgsg dgn gambit kan? HAHAHA!

zacky786 said...

hahaa ~ kikiki.. adehh

jeely jelly said...

x-men.. best ae ? lelaki mesti suke cite2 macam nie kan.. huhu

SyUhAdA said...

dgr cter cam bes..
tp x tgk lg la..

Fauzan 'Jahn' Abas said...

gambit yang baling kad tu suka ah... gambit yang kuajaqqq itu cam haram!

i'm ezza haniza said...

best ke cte tu

zacky786 said...

jeely : best ... tengok laa.. err.. cter action kn best.. xkn nk tengok nora elena jer .. hahaa

zacky786 said...

syuhada : same laa.. huhu

zacky786 said...

fauzan : haha.. cm harun .. kikiki :P

zacky786 said...

i'm ezza : best lorr.. huhu

Rozuan Ismail said...

haha.gambit x men lagi popular dari gambit malaysia yang ntah apa2.dah la wan tak kenal,nmpk sgt tak popular.

zacky786 said...

wan : kikikiii,,,, btol3.. :)

aLya maNip said...

gambit tu...errr...no komen jugak la...

tak sabar nk tgok xmen gak..hehe

zacky786 said...

alya manip : huhu.. kn3.. tak payah komen pn.. wt sakit kepala jer.. :P

jom2.. tngok same2.. :P

Syat0za Zai said...

nnti tgk kat google plak..(esok2 tgk) tgk ade plak "gambit game taik" HAHAHA

apik pehe said...

hahaha..terus g kat x-men..tu gambit lain tu..hahah

MingMing said...

laa gambit lain rupenye. huhu.. sy suka pompuan rambut putih. haha

nawal addina said...

tapi gambit actor malay kn ? :)

Syuxer said...

gambit baling kad tu lebih matang dan hensem..yang gambit "sarawak" tuh lebih budak2 dan x berapa hensem heheh

bunga said...

xlayan x-men..hehehe...

keroro said...

haha jrg layan xmen...err betul ka watak dlm filem xmen tue nama gambit..? ka sbb fesyen rambut depa sama ja...

ainol akasyah said...

inga td gambit gambir tu haha

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

gambit??????

Papa Mifz said...

harap berkesempatan la tgk x-men 1st class nih...dah lama x jejak panggung..huhu

NOOR FATIN said...

la, gambit ada dalam kartun ka? haahha

アヌム ちゃん said...

tak kenal..haha

Nur said...

apehhal gambit ngan xmen?nama watak dalam xmen ke hape? tak faham2 orang kaitkann

Republic Aku said...

mmg sedang menanti filem ni...keh3

dwaty said...

aku pun suka watak gambit dalam xmen ... tapi baru2 ni dengar kat berita... xmen yang terbaru tak best coz takde watak wolvarine

Cik Jannah said...

ahahaha. . gambit2..!

Cik Jannah said...

ahahaha. . gambit2..!

Eliyana said...

hehe!

nasib baik entry pasal Gambit si X-men....jelak pulak asyik baca sal gambit ciplak tu

nur syahirah said...

lahh ingatkan tadi gambit Saifullah rupa-rupanya Gambit X-Men :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...