Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 13, 2011

Hari ini #1

Assalamualaikum ...~ 

memandangkan aku tidak dapat men on9 kan diri bila berada di JB nanti ..~ so aku decide utk buat auto post ..  setiap hari satu post akan dibuat ..  dan post ini merupakan hasil copy paste dalam buku pedoman yang aku beli .. dan aku selalu baca ini buku sebabgai sumber rujukkan untuk motivasi diri aku sendiri ...  saje ingin berkongsi dengan korang semua ...    ^_^ 



Hari Ini 


hidup kita semakin tidak menentu..
apa saja yang dilakukan semuanya serba tak kena..
semakin difikirkan semakin serabut pula otak dibuatnya..
lain dibuat lain pula jadinya..

7 comments:

i'm ezza haniza said...

bagus la tak online pn bleh berblog

Rozuan Ismail said...

wah,dah pandai autopost ye.apa yg kita semua harap,tak semua itu akan berlaku.huhu

NOOR FATIN said...

serabut kdg2 fikir masalah yg bertimpa2..wuu

cucu umie said...

betol2..xsemua yang kita inginkan akan diperolehi...herm, yang pntg kita kita berusaha...

Ain Zulaikha said...

tak nak dah fikir pasal masalah.. nanti bebankan diri.. nanti lagi susah tau :(

miss.Addin said...

kena bijak dalam mengaturkan masalah :)

bunga said...

bagaimana kita nak mengayelesaikan masalah itu yang penting..:0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...