Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 11, 2011

cuti berblogging selama 3 minggu ~ ^_^














Assalamualaikum ..~



wohoooo .....   waaa, cepat sungguh masa berlalu ..  berlalu pergi meinggalkan kita dengan seribu satu kenangan ..  kn3..   aku baru jer habis final exam semalam ..   setelah tamat jer paper pengajian Malaysia pada pukul 4 petang ..  budak2 kelas aku pakat ramai2 utk menonton wayang citer KL GANGTER .. booking siap2 beb pakai cimb click .. fuhh semangat betul dieorang ..  aku tak ikut , sebab ada aktiviti lain .. jamming terakhir bersama lineup sem nie.. drummer lineup aku tu last sem..  so 'kasi pecah' laa semalam .. hahaa...


pada malam yer pula .. kitorang buat BBQ .. bakar ayam dan daging kambing ..  fuhh !! memang mantap,, marveless  ..  kenyang giler .. tapi mulut still mengunyah  .. ape kes ? hahaa..  apa pun ..yang makan tu memang best .. tapi lagi best bila dapat bersama rakan seperjuangan kita..  bila lagi kita dapat rasa macam ni kan .. sebab sekarang mereka ada.. pada masa hadapan.. semua tak tahu apa akan berlaku.. semua akan bawa haluan masing2 ... ~  kn3..


owh  ~ bebalik kepada tajuk entry ..  aku akan balik ke pangkal jalan .. pulang ke pangkuan ayah bonda tercinta..  di ibu kota Johor Bahru .. ceit , ayat nak best jer zacky ni.. hehee..   cuti semester selama 3 minggu ini akan di habiskan bersama keluarga yang di cintai ..  setelah 4 bulan aku tak blk umah... hohoo.. ooo blk kampung kanmain  lagi.. suka .. main layang2 bagai.. blk rumah, hurmm 4 bulan baru nampak batang hidung ..  :P  ... ampun2..   hahaaa ...


balik merempit naik motor bersama dengan 2 orang rakan seperjuangan  ..~ dari Nilai ke Johor Bahru .. dengan menggunakan 125 wave aku yang di sanyangi... 4 jam wooo perjalanan .. sakit pinggang hilang buntutt utk sementara beb..  hahahaaa .. 


kepada semua berblogger yang selalu singgah blog aku yang tak seberapa ini .. dan tak lupa jugak yang tersinggah ..  aku harap korang berada dalam keadaan sihat walafiat hendak yerr.. dan semoga semua apa korang rancang berjalan dengan lancar yerp..  Amin ..~






p/s  :  akan menrindui  ini blog ... rindu serindu rindu yer.. kikikii ..  peace yawww !





16 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

baik2 jalan z.jatuh bgun sndri.
:D
hve a save journey.

jeely jelly said...

moto kite same kaler !! haha

ouh.... bwk moto elok2.. ye... semoge selamat samapai rumah tu.. :)
xtau plk kite nie senegeri.. huhu

Botak said...

helmet yg ko pakai tak mencerminkan ke-JB-an.,
lain kali pakai nova dot., hahaha..

nawal addina said...

errr ? 3 minggu ? lma nya :(

Rozuan Ismail said...

haha.jauh perjalanan.buntut pon menghilang.pergh makan daging kambing,memang sedap.

i'm ezza haniza said...

babai awak .take care!

J.Syazwana said...

saya dah 6 bulan tak balik :(

Syuxer said...

hati2 tuh balik..aku tau sakit jub* bila merempit jauh2..coz dari kuantan ke damansara,aku pernah merempit..ko bayangkanla hahahah..

penat woo..dahla motor kriss cap ayam je hheheh..pastikan bajet minyak tuh betul..mujur tayar ko jenis xyah bimbang bocor ke takde angin..motor aku tuh perghhh pakai lidi as rim hahaha..

Pijahh' de-Arr said...

naik moto elok elok zacky..huhu~~

zacky786 said...

thnks all ~!

aQi + GenGkey said...

wooo..
slamat b'cuti bro..
slamat merempit gak..
mat rempit..cempaaaaaaayoooonn..
hehe..:D

NOOR FATIN said...

hati2 pulang ke kampung, smg berjumpa lagi. hehe :)

echaRierie said...

zackyyyyyyy..gonna miss u..hahaha..
happy holiday ! :D

keroro said...

selamat pulang ke kg halaman :)

adwafarahin said...

blk elok2! slmt bercuti :)

Eliyana said...

selamat bercuti....jgn rempit2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...