Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 30, 2011

Where The Hell is Matt ~

DI MANA MATT   ??

Satu persolan kan.. sape plak daa matt nie.. xpernah dgr pun nama yerr..  "matt hardy" n "jeff hardy" pernah la dgr.. tu nama pengusti WWF yang merapu  laa beb .. adehh ..  :P

Matt atau nama sebenar "matthew harding" , merupakan salah seorang pelancong tegar yang berasal dari Amerika..  ape spesel sgt ngn mamat matt nie ?  haa.. kalau nak tahu .. aku kagum sgt dgn mamat nie.. sbb die melacong ke hampir sluruh dunia .. dengan hanya satu misi.. iaitu "menari" dgn style die tersendiri "dancing matt".. mmg lawak ..

ape bende pulak yg best lawak  ??  lawak .. sbb dlm tarian die tuu.. mamat nie ajak orang di sekitar bandar negara yang mamat nie pergi .. utk turut menari mengikut gaya die  .. huhu.. kelakar.. tp syok woo..  mana tak syok yer.. banyak tempat die telah pergi, mcm2 bangsa dan ragam yang die dah jumpa.. dan mcm2 laa ..

Dengan hanya mencipta satu tarian .. mamat nie berjaya mendapat kan sponsor utk menjayakan misi Mamat khalid Matthew harding nie.. hebat kn ..   :)

Moral of Story..

so kalau kita nak berjaya dalam sesuatu kerjaya.. 
kena la berusaha ke arah kejayaan tu.. 
tak kira la nk jadi ape pun .. 
InsyaALLAH.. 
akan berjaya juga kelak..
"usaha tu tangga kejayaan"



JOm Layan


   
   

19 comments:

Amirah Adnan said...

wah~

kalau dpt jumpe kan best!!

hehe.. sporting gile~!!

Rozuan Ismail said...

terasa macam nak panggil dia perform je.mesti style.dia pernah dtg Malaysia ke

Inche Vampire said...

touche.. heh. gempak gila! yang jepun kelakar betul! haha

zacky ~786~ said...

Amirah : tula psl :)

zacky ~786~ said...

wan : tak pernah.. tu yg pelik .. p tak silap.. die buat kt tmpt yg negara tu panggil jer.. mcm singapore die pergi kn.. rse cm xadil plak malaysia xde.. sob3..

zacky ~786~ said...

vampore : 2la psl.. hahahaa

Si DauN CeRi said...

wahhh... menarik nihhh!!!

sy suka attraction die, semangat die utk buat sesuatu yg die suka.. memang di sebalik bnda2 yg simple mcm ni, kita boleh dapat pengajaran jugak sebenarnya.. tinggal nak tak nak je.. kan kan..

zacky ~786~ said...

yerp... btol tu.. sume terpulang pd diri sendiri.. :D

Sekamar Rindu said...

salam...

usaha tu tangga kejayaan..

Solihin Zubir said...

haha.. menari ntah ahapa2..
tp cool la dpt pergi merata tmpat seluruh dunia..
hebat!

Heidi Shafiq said...

wow.. serata dunia die pergi.. hebat.. :D

Zulfikar Hazri said...

video ni best sangat...best betul laaa.....ahahahaha

putrifayad said...

btul3...:)

Fyqa said...

tebaeklah budak ni. hihi

Deana Amane said...

rase mcm nak menari,
yg best tu dia travel byk tmpt :)

wish i can do that in the future...

J.Syazwana said...

ok ini memang hebat n cool.

nak sign nak sign.

haha !

zacky ~786~ said...

solihin zubir : tula psl.. menari die ok.. p org yg ikut die menari tu.. terabur.. :P

zacky ~786~ said...

heidi syafiq : hebat2..


zulfikar : best kn.. hahaa.. enjoy jerr tgk depa..

zacky ~786~ said...

deanne : hehe.. yg kt india tu xleh bla.. :P


syazwana : hahaha.. ~adehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...