Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 23, 2010

ooHH tidAk !! i'm not GAY..



huh .~! entry apakah ini ??

wohoo.. Sekali lagi entry ttg tragiss yg melanda diri... daMNnnn ..

Tadi aku hantar cousin aku g airport naik motor .. die kna blk kg emergency,ke sg petani sbb pokcik aku msok waD kecemasaN .. suspek denggi .. !! Hope tak de apa2 la kn.. oke2 blk ke jln cerita.. selepas settle jerr hantar die kt airport n confirm ticket mlm td kol 9.45 .. aku pn membawa diri .. menuju ke restoran b'dekatan ngn nilai.. (( nilai lg !! nilaii jerr la pn yg dekat :P )) .. Semasa dlm perjalanan kepala hotak aku tak ingat hape daa.. perkataan nie jerr yg tertuliss "nasi goreng tomyan" .. so lantasss n tuntass aku peraah miNyak skuat hati .. LapaUU punyerr psL.. huhuuu..

Dgn kelajuan yg maximaa tu.. (( 100 kmH jerr pn )) aKu ternampak s'org mamat iNdia pakai baju kameja putih kemass dan berstyle gitu.. jln kaki sorg x2.. isshhkk kecian pulak aku tgk mamat niee.. so t'tbe terdetik dlm hati aku utk menolong dia.. Dgn segera aku U-turn ikut jln bertentangan menuju ke arah mamat tersebut..!! smbil berkata .. Abg nk g mn nie ?? jln sorg x2.. nk sy tumpangkn .. wahh.. baik nyerr hati aku .. :P Mamat tu nk g kg cendana kt dengkiL katanya.. agak jauh laa kn dr tmpt aku nk
tuju tu.. Hurmm.. oleh sebab aku pn k'betulan baru lps hantar cousin aku td.. so ada 2 helmet la kn.. mmg rezeki die la kott.. dgn rela hatinya aku menumpangkn dia menuju ke destinasi nya iaitu dengkil..

Semasa dan d'semasa dlm perjalanan tuu.. kitorg pn berborak bertanya ttg perihal diri .. stay mn nie..?? kje apa ..?? kenapa jln sorg x2 ?? .. tak daa transport ke ?? ... emm mmg soalan basic la kn utk org yg bg tumpang .. tak gitu.. ?? kn x3.. tp die punya soalan bg kt aku .. agak pelik ckit ..

"buat apa sekarang ?? dah ada girlfriends ?? asl mn ?? da mkn ?? nama badan awk tak berisi ?? tak kuat mkn ke ?? stdy lg erkk .. kt mn ??
nanti blh la tukar no. fon .. "


DaaaMMMnnn ...
taK sangka puLak si Makhluk nie leh tanya soalan mengong lg membuatkn aku meluat utk menjawabnyaa.. !! dlm kpala hotak aku masa tue dh dpt baca da ckit tanda2 songsang di situu.. tapi aku rilexx jerr.. seLumberr .. buat xde apa2.. t'ba2 dia cerita kt aku yg dia ramai kawan melayu.. dia tak rapat ngn india .. walaupon india tue kaum dia.. dia xsukaa.. sebab india kuat minum arak ... gangstarr sana sini... !! n so on... ok... aku dgr kn jelaaa .. -_-

Aku pn bertanya kt dia.. jauh lg ke ?? kg cendana tuu.. lps simpang dengkil nk masok simpang mana pulak ?? hurmm saya nak bawak laju la .. sebab kena cpt .. member tungu kt restoran nie haa.. blh ?? dia jwb "jgn bwk laju2 i takot" !! huh , " i " daa pulaakk ... haddoii mamat niee.. naik meremang da bulu roma aku nie.. ok .. aku still cool dan wat perwatakkan slumber ..
(( walaupn aku tgh cuakk :P )) ..

Aku tanya lg soalan.. errr .. abg umo bapa errkk ?? die bls agak x2 ?? kepala hotak ko ... aku tanya ko.. ko leh sroh aku agak pulakk .. ceitt... so lg sekali aku melayan kerena dia.. ermm 26 kot.. !!

dia jwb: slh.. 24 ..

aku: ooo .. bila nk kahwin ?? (( haha soalan killer , nk thu btol ke tak die nie homo.. ))

dia jwb: ehh.. tanak la i kahwin ...

aku : lorr kenapa ??? daa kje..da ada kerjaya.. kahwin la apa lg.. kahwin tu kn best .. !! :P

die jwb : err.. oke i terus terang .. i tak suka pmpn (( dammnn nyata dan ternyata la skrg ))

aku : huh.. kenapa ?? (( buat x2 tanya wlwpn pd hakikat nyerr aku dh thu.. ))

die jwb : alaaa malu laa nk ckp ...!!


Gilerr weyhhh.. aku dh tak byk tanyaa da... aku teruss speed motor aku gilerr vavi punyaa.. tapi
Semasa memecut tue.. tiba2 .. die sentuh bahu aku ! smbil berkata "u pakai jaket kn.. blh tak i nk peluk u..sejuk la" dgn sepantas kilat aku ckp sekuat hati .. "err tak leh x2 sy tak biase org peluk x2 sy nie sory eaa "




Apa reaksi korg bila "the truth" dh muncul .. ??



Keadaan aku ketika nie :

  • bulu roma naik ..
  • berpeluh satu bdn ..
  • tgn aku menggigil ..
  • kepala hotak aku terus menerus menyalahkn diri aku ..


Ntaahh laa.. kenapa aku cuaak pn aku xthu ..!! yerrlaa mn tak yer.. tak pernah2 aku mendekati makhluk2 homo niee.. stakat baca kt paper dan tgk kt berita tv3 .. p kali nie.. aku sendiri bersama dgn makhluk nie.. Hadooiii .. nk lari xleh.. sbb aku yg beria-ria nk tlg hantar die ..Kecian punya psl .. Aku rasa mcm berbuat baikk tapi tak berpada-pada.... arrghhh .. !!!!


End of story..

AKu pn smpai ke destinasi Makhluk ajaib nie haa.. Dia turun .. amik brg dia kt bakul mtor aku smbil ucpkn terima kasih dan menghulurkan tgn nya utk bersalaman tanda penghargaan ..!!
(( yeker p'hargaan ?? )) : p ... pd asl nya aku tanak slm .. p kpala otak aku ckp .. slm jela lps nie bkn ko jumpa lg pn amkhluk ajaib nie ... oke fine.. aku slm ...!! cpt2 aku tarik tpak tgn aku dan bla.. time nk blaa jerr.. makhluk nie leh pndang tajam plak kn kt aku.. dan dia berkata-kata lg ..
"nk no fon blh" hebat tak makhluk nie ?? KaUU kena ingat kaUU da tak duduk kat belakang aku .. .so aku blaa bile2 masa jerr Beb.. HAhahAa..







*so mmg btol pn aku blaa cmtu jer..
*1st time alami perkara cmnie.. agk menakotkn sekali .. !! :(
*trauma daa nk tumpang2 kn org nie .. :P
*aku tergelak sendiri pn ada bila fkr blk hal nie..
*member aku smpai gelak guling2.. hampehh ..!
*peristiwa berlaku sblom aku order nasi goreng tomyam.. harap maklum..
*2jerr kot.. aku nk wt entry psl awards.. p smpai skrg tak buat2.. sory la kpd org y tag sbb lmbt.. :(

slmt pg buta..


18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hhehehhehee

makhluk2 homo tu sporting jgk kadang2

okei2
awak bukan gayy


selamat pg buta

:)

nmirmo said...

org first komen!!!!!

ehem!!! satu,dua,tiga....HAHAHAHAHAHAHAHAHA....ok,da...

wahhhhhhhhhhhhhhh!!!! x sangke....buat baik..ini plak dpt nye...adoiiii..sabar ye awk..;)

hehehe....napela baik sgt....da tau cmtu...swoh die turun..ckp moto rosak...pastu blah la bro~...aiyokkk..G.E.L.I.....

bebuat baik bepada2 ye zaki..harap maklum...hehehe..cian die....uhuk3....tumpang simpati...

jap,jap...HAHAHAHAHAHAHA....;)..tula...semalam bukan main lagi gelakkn tira....kikiki.....

sorry....SENGAJA....=P

nmirmo said...

wait2....lagi satu...sedap x nasi goreng tomyam???
*angkat kening

hehehe...sape la suggest kan...kikiki...;)

zacky ~786~ said...

nisA : huhuuu ..~! sporting erk ? :PP .. ok ..

zacky ~786~ said...

tira : nak wt cmne ..!! :PP terlajak motor xboleh diundur la tira.. hhahaaa...

yerr.. revenge la blk .. sobb x3.. :(


nasi goreng tomyam : emm sedap2.. ada daun limau kn ..!! n mcm2 lg.. mmg lyn laa.. :D


thnks suggest kn.. hehe

mira said...

klakar.

Ajie Mohd Tahir said...

nak no fon boleh?hahahahhahaha...
tu ok lagi.bab peluk tu ha.hahahaha..
ber'i''u','i'u' lagi.awww!hahahaha..

Z,bahaye doe.lps ni kau buat nametg besa2.
tulis 'SAYA BUKAN GAY"
style kan?hahahaaha

jgn bwk llju,i tkut!hahahhahaha

*sronok betul ngajuk org nih.XD

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

hahaha
serious lawakkkk!
nasib dy xgode2 hang atas moto tu..kui3
aku bygkan wktu dy mngeluarkan kata2 yg mnnjukkakn dy gay tu,kau bawak moto senget2 kiri kanan..haha
btw,bgus tlg org :)

ciEk NiENa said...

wah wah wah.. sangat menyeramkan.. HIHI.. xsangkakan bley plak dia nak tackle awk.. sya yg baca post awk ni pom meremang bulu roma, awk apatah lagi york.. HUHU

cOnfuSeME said...

hahaha...kamu cute sgt kot...2 yg dia xley nak duk diam..rase nak peluk je...hahaha..:P

zacky ~786~ said...

mira : huhuuu.. :P

zacky ~786~ said...

si labah x2. : weeiii melebih daa tue.. :( huhuu..

arrgghhhh ..!!!!

zacky ~786~ said...

✿ismi:Nauratul Nadiah✿

hahaa.~ tergamam time tu :PP rse cm nk muntah jerr dpn die..

zacky ~786~ said...

ciEk NiENa

hahaa.. saya rse bulu sy klw boleh tertanggal .!! tanggal kt situ gak.. satu kje nk kutip blk .. :P

zacky ~786~ said...

cOnfuSeME

huiii .. jgnn..!! xrela den.. hahaa.. dah la keling!!! eii baUU pn semacam da.. :P

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..zack mmalu pulak bile kne puji.
XD

zacky ~786~ said...

damnn ~

simply nana said...

hik3...misti jambu kan...hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...