Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 11, 2010

Cerita Kreatif ~ !!






SEgmen "cerita kreatif" dr bLog Brother Ben kita yg kacaK lg meLetop nie..~
dgn paNtas aku gerak kan jari-jemari aku utk join segmen nie..

JoM bca cerita Kreatif la sgt drpd aku ni :~



~ haNya maMpu tersenyum bersendiri bila ditanya ttg blog..

~ tapi kini aku dh blh tersengeh sorg2 cm org gila..
lg2 bila melihat blog yg menarik dan mencuit hati..
main bLog sAmpai Lupa naK mAndi...
baU bdn pn dh mcM kaMbing.. hehee.. :P


~ Dgn BLOGGER AKu dapat meLihat pelbagai blog dr seraTa Dunia..!!
Jauh buKan penghaLang lg ..
snggup ber'buat apa saja utk menjejaki Blog mereka..
meredah hujan... meradah laut yg luas.. mendaki gunung.. mendaki zIrafah.. :P hehe


~ Blogger meMbawa aku ke saNa sini .. uNtuk Liputan daRi maSA ke seMAsa ..!!
ibarat si monyet(blogger) ..
dgN saTu CLICK jer die peLuk aku dgn eRat
dan terus
meMbawa aku pergi keMana sajA yg iNgin aku tuju....



~ kadang2 jari-jemari tgn aku dah tak mampu nak menekan keyboard lg daa..
kerana sggup berjaga sampai lewat mlm...
mungkin dgn mengguna kaki ..mampu mengatasi rasa ngantok kotww.. haha



~ dALaM duniA Blogger ..
aKu muLa meNgerti "apa itu follower"
aKu follower ..kamu follower..Dia follower.. Kita semua sebenarnya follower yang sama dan
sama2 mengejaR kepuasan berBlogger ..
mengethui setiap perkara yg ingin d'kongsikan kita bersama. yeah.. !



~ Fikir caMne nak wat BLog aKu yg tak seberapa nie supayA menjadi lg meNarik ..
tertarikk..
tp bukan teH tarik .. !! hahaaa...





*2jela kotw y aku mmpu...
*actually dr ptg td bnde ni kt draft..
*p aku busy ckit utk settle kn present BI mlm nie
*wish me luck k.. !!




















22 comments:

faizs said...

nak masuk gak.. tp idea2.. datanglah dikau.. haha.. =b

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

wahhh..yg ni pon best..i like2..arap2 tade org lain ambik idea kamu ni ye..heheheh :P :)

Ajie Mohd Tahir said...

haha..nice 1 zack.pic yg last tu hensem sey.haha

zacky ~786~ said...

faizs .~ hehee .. alaaa tuliss jerr apa2 den pn men hentam jerr 2.. :P

zacky ~786~ said...

feeZ : yekerr ... biase2 jelaa.. hehee.. tQ !! :)

zacky ~786~ said...

si labah2 : TQ beb.!! hensem erk ?? whoaa nk ngurat ke ? :P

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Hehehe. Agak kreatif ;) Menarik

zacky ~786~ said...

TQ .. hehe

Najmi Amir said...

weyh aq skew sempoi...aq undi kamoo r hehehehe

zacky ~786~ said...

whoaaa.~ thnkss weyh.. !! heheee

Lelaki Ini said...

gud luck!

zacky ~786~ said...

;)

dayah SnoW Heuka said...

kreatif ea zaki.. hee~ ape2 pown gud luck k :D

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

nur said...

nice one la
ALL IN ONE

zacky ~786~ said...

haha.. xde la kreatif mn.. men hentam jerr 2.. !!
thnks korg.. jom2 g undi..

man yusoef said...

haha...sempoi

zacky ~786~ said...

hahahaaa

aliesha kirana said...

WAH2...cambest ceritanye..hehehe..good luck okeh!!

zacky ~786~ said...

:)

tengkorakemas said...

best juga cite ni, ringkas dan menghiburkan :)

zacky ~786~ said...

hehe.. terhibur ke ?? wahh .. terharu eden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...