Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 8, 2010

YeSS !!



setELah 3mggu aku bertunkus lumuss..
aKhirnya siap gak report elektrikal system fLap control (( hard copy + power point ))
untuk wat present next 2weeks !!
YESS ..

seteLah 3mggu aku bertunkus lumuss..
aKhirnya Lect. tak terima report aku sbb sama ngn kumpulan lain ..!!
YESS ..
aku kena cari topic lain yg related ngn elektrikal system ..

WTF laa ..!!
mentang x2 la kump yg same topic ngn aku 2 pompuan..
ko bg change kt dieorgg ehh ??

YESS..
MeMbazir tenaga ...
MeMbazir Masa ...
MeMbazir Duit (( utk print out report 2 )) ...


YESS ...
DAMnnn x3..




  • haduiiihh... !
  • Memang .. Memang ... KAU memag TERUK..

14 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sabaq cheq sabaq

NEW N3:

KISAH BENAR DAN ADA TIPU-TIPU SKET

MENGAPA KITA BERTEMU HANYA UNTUK BERPISAH?

Cik Nad said...

Hahaha sabau je la incik zacky!

cOnfuSeME said...

hehe...rilex la zack....
meh nk tlg tgk...ngeee...:)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sabaq naa..xmo la garang2..myb dia tau grup kamu msti lg kreatif wat more lg...so jgn mara2 ek..*mode:pujuk...

zacky ~786~ said...

GKSB : sabau la ni.~ sob x2.. :((

zacky ~786~ said...

cik nad : sabau x3.. hehe.. jgn pggil incik la.. zaki sudeyh.. :PP

zacky ~786~ said...

confuseme : cm xadil je kn??isshhk tak patot x2..

A.F.A : hehe.. moRE kreatif la sgt..!! naik pecah kpala nie haa.. dh la nk stdy leave daa... + raya haji.. wohoo.. takk mgkin x2...

p pn thnks yerpp korg..

Ajie Mohd Tahir said...

lctrr tu nk kau dpt mrkh tggi sbb tu dy kasi assgnmnt lbih.

hehe..chill!

zacky ~786~ said...

si labah2 .~ yela.. sdap kn hati aku la 2..

Sofia Karim said...

bersabarlah.. adat assignment memang macam tu.. itu belum lagi kalau buat tesis tau.. kadang2 sampai 2, 3 kali buat pun, kena reject tau.. lecturer baca tajuk aja, dah kena reject... sabar ek!!

sop said...

tahniah yer..good job :)

Puteri Iqa Izyan said...

hehe. boleh tak nk gelak je? ;D

Ajie Mohd Tahir said...

haha..aku kn baik hati.hati kau tak sedap,aku tmbhla perisa kasi sedap sikit.pasni,kau nak mkn hati tu pon takpe.hehe.XD

grau2 ye pkcik.jgn amik hati.
*waa,bnyknye hati

zacky ~786~ said...

sofia : 2la.. xpe akn ku cuba sebaik mgkin..!!yeah

sop : thaniah gak sop.. ;)

puteri : gelak la..~ sy mmg suke klw mmber sy gumbira senantiase.. ;)

si labah2 : hahaa... byk la kau yer hati..!! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...