Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 18, 2011

Pelajar perempuan lebam muka kena tumbuk senior

AMPANG: Seorang pelajar perempuan Tingkatan Satu sebuah sekolah menengah di Pandan Mewah di sini, lebam muka selepas ditampar lebih 20 kali, ditumbuk dan ditendang tiga pelajar perempuan sekolah sama, minggu lalu. 

Kung Way Lin, 13, berkata dia diserang di stesen minyak berhampiran sekolahnya kira-kira jam 1 tengah hari dan kejadian itu turut disaksikan puluhan pelajar sekolahnya dan orang awam.


Katanya, dia diserang akibat salah faham selepas mendakwa dia melaporkan kepada guru disiplin berhubung kes ponteng membabitkan tiga pelajar senior itu.


Mangsa mendakwa, sebelum kejadian itu dia dipanggil seorang rakan dari kelas peralihan dan memaklumkan sekumpulan pelajar senior mahu berjumpanya di kedai serbaneka 7-Eleven bersebelahan sekolah. 

Sebaik tiba di sebuah stesen minyak berhampiran 7-Eleven, mangsa terus diserbu dan ditampar beberapa kali oleh seorang pelajar senior walaupun beliau cuba menjelaskan perkara sebenar. 

“Saya menjelaskan berlaku salah faham, tetapi mereka tidak mengendahkannya, sebaliknya saya dikepung dan dibelasah sehingga tidak dapat melarikan diri. 

“Mereka kemudian mengugut akan mencederakan saya sekiranya melaporkan kejadian itu ke
pada guru disiplin,” katanya. 










haishh,  gejala buli semakin berleluasa sekarang ni ..
ni lah akibat yer , terpengaruh dengan WWF kt tv nu ..   
adehh .. 


mak pak hantar hang pi sekolah, hang pukoi org sana.. 
pukoi orang sini ..  hang nak jadi apa ? jadi ganstar ?   :P 

27 comments:

Lina said...

ganehnyer lar budak2 skrg ni tak kira lelaki ke pompuan

Ain Zulaikha said...

tak payah lapor pada cikgu disiplin , lapor kat media terus lah senang kan. haish apa nak jadi budak zaman sekarang ni

Syuxer said...

hahah diarap jangan lapor kat guru disiplin..

last2 ambek ko..media yang lebih gila pengaruhnya gi wat laporan..memang masak ar pengetua sekolah tuh nanti..padan muka senior lahanat tuh

Rozuan Ismail said...

teruk tol.cina tuh!erm.dah la pompuan

Srikandi Bonda said...

dpt title senior.. terus nk buli org. xpatut betul.

Farhana Jafri said...

damn!! sgt xptut!! ksian bdak prmpuan tu.. xpsal tido lokap!

jemput singgah ANASAURUS :)

*Miss Syahnia* said...

walau dah ambil tndakan pun
msih lgi ada gejala ni..

bdk2 skang mmg tak takot
tak cam bdk dulu2 dgr tapak
ksut ckgu mncicit lari..huhu

zacky ~786~ said...

Lina : emm tu la psl

zacky ~786~ said...

ain zulaikah : huhu .. tu kot cara terbaik ..

zacky ~786~ said...

wan : tula psl.. pmpn pn ganstar

zacky ~786~ said...

serikandi : ntah.. ape2 jer la depa ni

zacky ~786~ said...

syuxerr : huhu.. kito bako jer

zacky ~786~ said...

farhana : huhu..

zacky ~786~ said...

Miss syaniah : haa tula.. adeh..

Magrib said...

depa dah tak panggil wwf dah sekatang.. panggil WWE... WWF untuk agensi binatang tuh. hehe.. btw.. tapi kan.. kalo junior tak langsi.. senior tak gatal tngk nak tumbuk.. maybe.. jr tu mmg buat hal kot.. anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Top 10 "weird things you do when you are alone!"
Seorang Gadis tanpa Baju ditangkap mencuri sebuah bola di pantai
Gambar selebriti yang berjaya dengan pembedahan Plastik
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

adwafarahin said...

amboi nk jadi gangsta plak yer
ish3 bdk skrng melampau2 la..
grrr!

zacky ~786~ said...

magrib : hahaha.. haah ekk.. den lupa da.. kikii ..

zacky ~786~ said...

adwafarahin : entah laa.. makin suka pulak membuli2 budak ni..

farhah dzarif said...

teruk nya laa dorang ni. tade kerja lain agaknya nk buat selain belasah orang. ish3.

NOOR FATIN said...

dasyattttttttttt. main tumbuk2 pulak skrg. adess..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

takut berhadapan dengan budak2 zaman sekarang. gangster kalah org tua. apa nak jd lah, takutnya makin berleluasa lah kerja sebagai 'MAFIA' di negara kita ni.:(

miss.Addin said...

wow tu manusia ke apa . sheshh

zacky ~786~ said...

farhah dzarif : tau, g la men lyg2 ke kn.. drpd buli org ni.. huhu

zacky ~786~ said...

fifiey : ntah laa.. tak payah nk takot laa.. depa ganstar sekolah jer.. penampaq jer sekali.. bru depa tau.. haha

zacky ~786~ said...

noor fatin : huhu ..~ nasib xme nparang pedang..

zacky ~786~ said...

miss addin : manusia , cuma xde hati perut jer..

alexa yussida said...

uiksss ganaihnyeeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...