Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 20, 2012

dilemma ~


dalam kehidupan nie sesuatu perkara yang paling ialah untuk membuat keputusan .. yep! kita kena fikir panjang dalam setiap apa jua keputusan yang ingin dibuat..  setiap tindak kan ada pro n kontra nyer kalau tersalah wat pilihan dalam membuat kputusan ia ibarat yang dikendung berciciran yang dikejar xdapat.. damn! siyessly i'm in blurry rite now ..


lebih merungsinkan lagi apabila ia melibatkan jangka masa yang pajang.. soal mase depan .. apa yang aku akan jadi lepas ni ..  dan persoalan2 nie sentiasa bemain di fikiran dari masa ke masa, setiap detik dan saat yang berlalu .. yes masa sentiasa mencemburui kita .. sesungguh nya manusia sentiasa di dalam kerugian jika dia tidak pandai menggunakan masa dengan sepenuhnya .. 











walau apa pn yg terjadi .. keputusan tetap perlu dibuat ! 

12 comments:

ChemSO said...

jangan jadi cam lagu suratan atau kebetulan udahlah dalam membuat keputusan

nmirmo said...

:)ape pon..buat keputusan yang terbaik k.. :)

MOMOCHAN said...

momochan takot nak buat keputusan...huhuu risau kalau lebih banyak cons dri pros huehuehue

pape pun buatlah pilihan yg bijak.tp mcm mana momo pun tarak tau :p

Aten Tohirah said...

Dilemma sal apa?.. hoho

misSbLurRy said...

aku pun tak suka kalau dilemma nie, susah nak buat keputusan, tp xpe..cr yg mana lebih rela dalam hati kamu,solat istikharah jangan lupa..insyAllah,semoga dipermudahkan

nur anis said...

semoga dapat buat keputusan yang terbaik..:)

Chan said...

amboih serabut nampak bang? hehe

nur said...

zacky..

hidup ini memang berlandaskan membuat keputusan.. and setiap keputusan tu ada pro dan kontra.
timbal balik mana yg lebih benefitnya ye..

+hot

saffiya_aleesya @ echa said...

kena fikir betul2 sebelum buat apa2 keputusan sebab bila keputusan dan perkara tu dah pun berlaku memang takkan boleh patah balik..belajar untuk lebih berhati2 dlm membuat sebarang keputusan yer

saffiya_aleesya @ echa said...

salam kenal, saya singgah dan follow blog kamu yer ;-)

gadisBunga™ said...

semoga keputusan tu tepat ya. :)

the tempo of life said...

eh, awk pun dalam dilema macam saya.. sy pun ada buat post ni haritu,, haha. tak sangka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...