Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 30, 2012

This is it ~


esok pukul 8.30 pagi merupakan sesi temuduga untuk aku mendapat tempat dalam kerjaya yang ingin aku ceburi .. nerves gile seyh ! mahu tak tido malam aku di buat yer.. huhu ..

memandangkan sesi temuduga tu terletak di pertengahan ibu kota, jalan hang tuah, bangunan rohas perkasa .. kat mana tu ? hah aku pun tak tahu .. kena kuar awal la nampak yer esok pagi.. takut sesat di pertengahan jalan pula nanti .. so, untuk mengelakkan daripada datang lambat pergi interview.. better aku gerak awal..

lagi sekali ingin aku nyatakan di sini kebarangkalian untuk dapat ialah 0.01 % .. uit awat cikit sangat ? even orang da berstatus engineer pun apply, ini kan lagi aku yang  fresh graduate ni .. demm..  aku tak nak terlampau berharap .. sekadar mencuba , orang kata tak cuba tak tahu kan ? walau macam mana pun, usaha tu tetap perlu yer kawan2 untuk berjaya ..  just try my best for tommorow ~ yeay ! 

doa kan aku beb ..  peace yo !


* YA ALLAH kau permudahkan lah segala urusan hamba mu ini .. Amin ..







5 comments:

Niesa said...

gudluck awk!!xpe..kalau rezeki awk kt situ InsyaAllah mesti dpt nye..sy doakan okies?? :)

Oshin said...

semoga berjaya...rezeki tu dari Allah..mana tau yang fresh graduate lebih layak nanti :)

misSbLurRy said...

wow bestnyA dah cari kerja..gudluck...

haz said...

amin.. good luck yee. wish u all da best! ^^

eimah siti said...

gud luckkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...