Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 30, 2011

THOR



Wohoo ..~

Semalam aku g Alamanda lyn ini cter lah ..  siyess best.. kpd korang yg tgh cari cter Aksi terbaik hujung minggu nie kan.. cter THOR mmg the best + superb ..  cter yg di adaptasikan dari komik MARVEL n cter kartun zmn kecik2 dulu ..    

Yang menyebabkan cter nie lg best..!!  bila dpt tgk 3D la beb..  aku pn baru tahu .. rupa2 nyer kt Alamanda da ade tayangan 3D..  walaupun pada mula nyer cm 50-50 jer nk tgk + harga ticket rm17 hingget *pokai aku.. tapi bila dah tengok dengan scene aksi yang terbaik + timbul2 gitu jadi yerr..  perghh.. mantop2 ..~ 

Jom layan thriller..

  





xsobau nk tgk lyn Fast Furious 5  minggu dpn ..   :D
yihaa.. jom mkn ..~ lapau2.. huhu ..

8 comments:

echaRierie said...

ala..nk tgk The Roommate jgk..haha..
;)

Inche Vampire said...

grrr... ni tak boleh jadi jugak. nak tengok ni!

Rozuan Ismail said...

lor,nape x ajak g alamanda smalam?huhu

Pembawa_Wacana said...

ni yang nak tengok jugak nih...

cacing said...

tak sabau nak tgk fast furious... tapi asanya ada dah kat wayang.... kat jb.. tu pelik tu...

J.Syazwana said...

tak sabar gak nak tengok Fast 5.
hehe !

efa nur said...

nak tgk fast furious 5 :)

missMARSHMALLOW said...

best ke citer ni??p tgk xajak pun ea..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...