Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 20, 2011

Jeles dengan Ben Ashaari ~

Baru jer lepas baca entry terbaru beliau tadi, sepetang bersama HELIZA HELMI . ~

waaa.. agak teruja den baca entry bro ben tadi , dapat jumpa live face to face kot.. hebat tak hebat la kan.. eh2, kejap.. yang hang nie dah kenapa ? jeles ?   yer aku ngaku aku jeles.. aku antara peminat setia heliza , kalau die tulis status kt FB .. aku la org yg  pertama sekali akan "like" .. klw die upload gambar .. aku akan jadi org pertama yang komen-mengomen.. ceit ayat nak best jerr.. porrah ..  :P ngee~

Xdela.. tak mungkin aku mampu utk berbuat sedemikian rupa..  mana tak yer tak mampu, asl heliza buat status 200 org like dlm mase yang tak sampai satu minit.. tak termasuk dgn org yang komen-mengomen lg.. hahaa.. 


Bagi aku , Heliza Helmi ( kak ija ) seorang artis yang tak sombong, baik hati, peramah, kelakar, mempunyai mata yg bulat, comel, pandai, sume pakej la senang, dan selalu memberi peringatan kpd peminat2 die kt wall FB utk melakukan ibadah tanggungjawab kita sbg umat islam.. wink2.. like it..



Kalau nak tahu pernah sekali den komen2 kt gambar die ..  pastu die terus balas.. waaa terharu giler seyh wa ckp lu..  den komen "comel la kak ija"  .. die jwb ape ntah den pon dah lupa.. pastu den terus save AS gambar die nie haa sbg kenang2 ngan tanda perhargaan kerana sudi membalas komen daripada den.. hahahaha.. 







xsobau den nak tengok bro ben dlm 1tube.my nanti dgn kak ija.. ~  :) 


13 comments:

mie said...

dimana heliza ada..
disitu gue nak tengok..
eheheheee

zacky ~786~ said...

haha .~ gue pn same .. :P

zt-zati said...

stuju..
heliza dia xlupa bg pesanan kat peminat dia..
xkesah la kt fb ke twitter ke sme je..
cyg k.ija..
:D

Tihara said...

heliza ni mahal tang mata tu.. :)

Ujang9897 said...

argh..!! ben jahat...=)

dwaty said...

ler... macammna boleh lupa apa yang kak ija komen... kata minat... hehehehe.

zakcy... hilangkan words varification kat komen blog kamu ni... senang sikit nak komen... pop-upkan sekali... caranya rujuk sini...

http://dwaty85.blogspot.com/2011/04/blogger-baru-toturial-hilangkan-word.html

zacky ~786~ said...

zt-zati : kn3.. syg kak ija.. ahahha..


tihara : tula psl.. mata yg bulat besau lak tu ..weee

Rozuan Ismail said...

paggil kak ija ke..

wan paggil adik ija..haha

zacky ~786~ said...

ujang : hehee.. bro ben tak jahat.. p beruntung.. kikikii..


dwaty : siyess lupa, p yg ingat di blas blk laa.. hehee.. ok2.. thnks !

zacky ~786~ said...

wan : hahaaaa..~ wan kenpa paggil adik ija ? eh wan umo bapewwW ?

~hAKim ZaiLAn~ said...

bro ben da jadi selebriti..senang2 je nak jumpa heliza.huhu..

Rozuan Ismail said...

x boleh ke pggil adik ija..marah nmpak..huhu

zacky ~786~ said...

hakim : hehe.. bkn senang bro.. bro ben berjaya jumpa heliza hasil usaha beliau dlm dunia blog nie haa.. salute beb ..!


wan : hehe.. mane ada.. kikiikii.. boleh jerr wan.. pggil la ape pn.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...