Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 26, 2011

" PENULIS SENJA BUAT SEGMEN PULAK DAH "



wohoo .~

Jom join segmen Penulis Senja .. sape yang berminat nak join sila klik banner di atas yerp..  tertakluk kepada terma dan syarat.. :)

Blog yang simple, menggunakan warna putih sbg background template dan hitam sbg tulisan .. tu pn sudah cukup menarik minat para bloger utk membace puisi2 senja yg ada dlm blog ini .. Siyes best .. sape yang tak pernah bace puisi dlm blog PS nie, tlg la bace.. nak lagi best ? bace dgn sepenuh hati yerp, baru la ada feeling..  wink2

Yang tak suka kat blog nie.. emm rase yer takde la buat mase skrg.. apa yg aku aku nampak dan apa yg aku bace semuanya mantop2 belaka ., dan blog nie pn lagi maju ke hadapan jika dibandingkan dgn blog BMW "blog more than words" aku nie..hehe..  keep it up .. !! trus kan berpuisi yerp.. like it.. ~ 

soley2

3 comments:

aNiss :):) said...

soley, soley, soley!!! =)

best je bace entri kat blog PS tu =)

Rozuan Ismail said...

setuju.blog dia simple dgn puisi yg syahdu..nanti wan join k..busy tgh wat siri review blog yg zacky join ari tuh

zacky ~786~ said...

aniss : yerp2... mmg terbaik ..

WAn : hehe.. ok tahu2.. zaki pn join kn hari tu.. tak sabar nk tungu warna biru.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...