Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 3, 2010

Blog oh Blog !



SekaLi lagi segmen BROTHER BEN !! hehe..
nk join click sini yerpp .. ~click click click~


Jawab soalan berikut :

usia anda berblog :

  • 16/3/10 !! tak sampai setahun lg kn usia blog nie.. huhuu.. actually aku ada blog private sebelum ni, p lupa dah email ngn passwords .. (( mmg teruk la kuU ))
  • so lantas n tuntas aku cipta blog yg bernama "more than words" :).. ingat lg 1st entry aku...hoho.. agak kelakar la kn.. short form aje memanjang.. ~click sini klw nk baca~

siapa yg mempengaruhi anda untuk berblog :

  • Tak dah sesiapa pn.. its only me myself and I .. !! ;)




Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog

  • sumber ilmu pengetahuan beserta entry2 yang menarik dari blogger2 sekalian.. (( cewah ayt nk best ))



Mereka yang menjadi sumber inpirasi anda dalam dunia blog

  • Sudah semestinya BROTHER BEN ! ;) wink x2 ..idea yang mencurah-curah gitu.. respect beb..




Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT ?

  • Blog ini lebih kurang mcm diary laa.. tapi bukan diary.. dia mcm labah2.. tapi ada sepuluh kaki .. !! hahaa..(( tipu jer tu ))
  • Sakit kan hati dia dulu baru terangkan perkara yang sebetulnya tak gitu..
  • okeyh memandangkan dia buta IT, so aku ajar dia macam mana nak menggunakan jalur lebar internet .. ajak lepak kt kedai mamak ke kan yang ada wifi .. pastu baru leh terangkan pasal blog tak gitu.. :D
  • Aku akan cakap, blog ini merupakan satu laman alam maya yang memberikan banyak faedah kepada kita !! mcm2 leh dpt.. berbaloi-baloi.. wa ckp lu .. sambil itu kita juga boleh share pendapat or alkisah hidup dgn blogger lain dgn membuat entry ..
  • haa ada fhm ? kalau tak faham jugak meyh sini kepala ko aku lekuk ngn cawan gelas besar teh tarik ni haa.. (( ishhk2 xbaik la zacky )) .. haha ..
  • oke2 kalau tak fhm gak, maka terpaksa la aku terangkan lg dgn lebih detail (( nada terpaksa.. sob2 ))




Dalam seratus patah perkataan .. apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?


Siyess aku ckp .. bLog mmg mampu mempngaruhi hidup aku ..!! sebab ?
sebab aku semakin rajin menonlinekan diri dari masa ke semasa .. hahaa .. kalau dulu tu aku rajin on9 fb , tapi sekarang FB aku tak terupdate huhu.. layan blog lg best woo wa ckp lu ..

Blog memberitahu aku seribu satu macam cerita dan info2 yang menarik..secara tak langsung mempengaruhi aku dari malas membaca ke rajin membaca.. :P mmg menarik la kn ayat ni.. hehe..
tapi btol la, kdg2 tu dgn berblog ni kan/BW.. aku ketawa sorg2 adess.. tapi kena la kn ngn entry 2.. xkn entry tragiss pn aku nk ketawa kn..agak sewel di situ.. hahaa.. (( sedar pn kauu ingat tak sedar ))

Apa pn korg .. teruskan berblogging yerp.. !!
wohoo..

9 comments:

nmirmo said...

sekian dari zackkiey yang sengal...;)

zacky ~786~ said...

hahaa..~ sengal forever.. hahaa

KimiCnoL said...

berblog memang best ;)
ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

Nur Mudrikah said...

labah2 zaman skarang dah ada 10 kaki ea..haha

Miss SurferParadise said...

hahahah
best2!!
keep it up!!

-hanyaaku- said...

saja nak sebok2 kat sini..
suka part labah2 2..

zacky ~786~ said...

kimicnol : ok bro.!! :D

zacky ~786~ said...

nur mudrikah : hahaa.. melawak jerr tu :P

zacky ~786~ said...

hanyaaku : blh .. no hal la.. sibuk la lg.. :D meriahkn lg suasana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...