Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 13, 2010

servay dari blog MAHAMAHU .~

Jom buat servay dari blog .~ MAHAMAHU ~




1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
a) Nokia
b) iPhone
c) Sony Ericsson
d) Samsung
e) LG
f) HTC
g) Blackberry
h) Motorola
j) CSL

Answer : c) sony ericsson

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
a) Acer
b) Hp
c) Dell
d) Lenovo
e) Sony
f) Apple
g) Compaq
h) Fujitsu
i) Toshiba
j) MSI

Answer : c) dell

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
a) Nikon
b) Sony
c) Casio
d) Canon
e) Kodak
f) Samsung
g) BenQ
h) Panasonic
i) Olympus
j) Fujifilm

Answer : i) Olympus

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
a) Streamyx
b) P1
c) Maxis
d) Celcom
e) Digi
f) Yes
g) Time
h) Jaring
i) U Mobile
j) Tune Talk

Answer : c) celcom

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
a) Zara
b) Padini/PDI
c) CK
d) AX
e) Guess
f) Adidas
g) Levi's
h) Prada
i) D&G
j) Romp
k) Soda
l) LV
m) GAP

Answer : e) Guess
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
a) Starbuck
b) Old Town White Cafe
c) Mcdonald
d) KFC
e) Pizza hut
f) Chiken Rice Shop
g) Nando's
h) Dunkin Donut
i) Teppanyaki
j) Sushi King
k) Big Apple
l) Secret Recipe

Answer: k) big apple


7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
a) Tesco
b) Jaya Jusco
c) Giant
d) Carrefour
e) Pakson
f) Clod Storage
g) Mydin
h) Metrojaya
i) SOGO
j) ISetan
k) Ikea

Answer: c) Giant

8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
a) HotFM
b) EraFM
c) SuriaFM
d) SinarFM
e) HitzFM
f) RedFM
g) ThrFM
h) FlyFM
i) MuzikFM
j) KlasikNasionalFM
k) XFM
l) IKIMFM
m) MIXFM

Answer : h) fly FM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
a) TV1
b) TV2
c) TV3
d) Ntv7
e) 8TV
f) TV9
g) Astro Ria
h) Astro Prima
i) Astro Oasis
j) Astro Citra
k) Astro Warna
l) Astro Ceria
m) AFC

Answer : c) TV3

10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
a) Dunhill
b) Burberrys
c) Gucci
d) Bvlgari
e) Channel
f) Calvin Klein
g) Christian Dior
h) Hugo
i) Davidoff
j) DKNY
k) D&G
l) Escada
m) Estee Lauder
n) Giorgio Armani
o) Lacoste
p) Lancome
q) Tommy Hilfiger
r) Versace
s) Ralp Lauren

Answer : q) Tommy Hilfiger

11) Apakah jenis majalah yang anda selalu baca?
a) Remaja
b) Media Hiburan
c) Mangga
d) Intrend
e) Wanita
f) Pesona Pengantin
g) Hai
h) Pa & Ma
i) Maskulin
j) Majalah PC
k) Impiana
l) Arena Bola Sepak
m) Nona
n) URTV
o) Majalah Saji
p) Mastika
q) Novel

Answer : l) arena bola sepak

Cuma kena jwb 11soalan MCQ..

senang jer kan.. mcm mkn ABC.. haahaaa.. ;)

14 comments:

Rozuan Ismail said...

ABC ni sensitip taw cik zacky..kena tukar minuman len..

zacky ~786~ said...

hahaa.~ yeker?? wan minat kt ABC ehh ?? kantoii hehee

eiela said...

banyaknya survey. hehe

Latest Entri :
Takde Mood, Tak Tau Nak Buat Apa

akubersamaCahya said...

ehem.ehem!
abc pulak ye.. kata ice lemon tea. hua3

zacky ~786~ said...

eiela.. : heheee jom la wt sekli..

zacky ~786~ said...

abc : hahaa.. sje nk promote abc.. :P

Jeely jelly said...

haha.. abc lagi...:p

akubersamaCahya said...

ish3.. panas arini.. mmg mencari abc la jap gi.. huhuhu

MahaMahu said...

Thanks sudi jawab servay ni nantikan keputusan servay yg akan dikeluarkan setiap minggu...

Tilam said...

wah menarik la idea ni..saya baru terfikir hari ni nak buat survey tp tgg benda lain, rupanya org lain pun fikir benda sama ye..

apapun g job mahamahu

zacky ~786~ said...

jeely : hahaa.. ~ ABC baik tok kesihtan..

zacky ~786~ said...

abc : ekeke.. sory la buat abc hot sekajap. :P

zacky ~786~ said...

maha : wokeyh .!

zacky ~786~ said...

tilam : btol la .. huhu.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...