Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 13, 2010

MaUuu...MauUUU.. miAOww... !!


Selamat pagi .~

pepagi buta nie tgh syok2 BW .. tiba-tiba ada bunyi kucing miang.!! tahu bunyi kucing miang cmne? maauuuUU..mauuUU..maaUU... apa agaknya yang kucing tu mahu kan ?? haha.. lu pikir la sendiri.. then tiba2 bunyi kucing tgh bergaduh .. kuat lak tu.. secepat mungkin aku keluar dari blk dengan niat ingin menghentikan pergaduhan mereka .. bukak pintu jer nampak sekor kucing berlari kelamkelibut.. warna hitamm.. yang sekor lagi sorok kat pintu stor block aku nie haa.. aku pun tergerak hati nak g tengok stor terbabit.. tgk keadaan kucing tu, ok ke tak.. ~ cari punya cari smbil panggil .. mioww.. mioww .. tak sahut-sahut gak.. rupa-rupanya ..





aku gelarkan die penghuluwati .. hehe..
sbb stiap kali aku blk kelas mesti jumpa ini kucing kat block aku.. memndangkan die betina..
so sesuai la ngn nama tu.. ;)


menyorok kat dalam kotak .. patot pun cari tak jumpa.. senyap jerr, aku pn mengambil keputusan untuk snap,snap..snap the picca.. bila time flash tu baru aku perasan die ada "anak" yang comel.. haha.. lindungi anak die rupanya,, patot la bergaduh.. alkisah.. :D



~tetiba rindu kat milo .. hurmm !

6 comments:

dayah SnoW Heuka said...

hbs na name kan anak dia ape?? ulek mayang!! :P

zacky ~786~ said...

mayang ulek.. haha

Rozuan Ismail said...

huhu..comel nye..bawak blik JB la..bawak die jalan2 kt JB..huhu..nama apa dia ni?

Si DauN CeRi said...

ehh..lebe krg same je dgn bulu kucing sy kat umah..anak die bpe ekoq nuh?? hehe

zacky ~786~ said...

R.I : nama die PENGHULUWATI.. hahaa

zacky ~786~ said...

si daun ceri : yekerr huhuuu... ntah xsempat kira plak.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...