Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 17, 2010

ADA sesiapa nk timbang berat ??!!


Salam reader..!!
seLamat pagi ku ucapkan... ;)
semoga berada dalam keadaan baik-baik saja yerpp..

tadi nie haa , den dapat tahu pasal macam mana nak timbang berat kita .. eh2..salah pembetulan,berat blog kita.. haaa.. baru nie..

ok 1st of all.. aku mengucapkan ribuan terima kasih kepada ~cik maryana aka mryna~ !!
sebab sudi bg tauu cmne nk timbang berat blog nie haa..
jemput la melawat ke blog beliau.. ada citerr psl siput sedutt.. gempakk woo.. hehe..

oke aku yer morre than words yerr berat ialah :~



tadaa..~ amacam ringan tak ? huhuu ..


pada sesiapa yang nak timbang gak meyh g website nie..



wokeyh adioss..

8 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Saya punye: 126.95 kb..tapi apsal load time dia lebei sikit: 1.54 seconds..? erm..berat ke blog saya?cmne nak ringankan..?

Tilam said...

kau punya blog ringan dah ni..dulu nak bukak lambat kalau kt kg aku ni..sbb ada list nama kt atas tu kot...

Ajie Mohd Tahir said...

kalau exceed 100kb,bukan tu dah kire berat ke?

nazirulhazwan~ said...

den raso mesing penimbang ni demam la. hehe slh2, adeke berat blog den 76KG.haha

Puteri Iqa Izyan said...

rasenyekan, kalau nk ringan less thank 100kb. tp kdg2 tuh ade yg hmpir 200kb pun senang nk load. hish. tak phm ler.. huhu

Cik Kamoo said...

DAH TIMBANGDAH BERAT BLOG...SILA CLICK DI SINI YAAA

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/12/timbang-berat-blog-kesayangan-korang.html

The 7th said...

hello, personally ajak join contest the 7th :)

have a try!

www.t7th.blogspot.com ;)

padin said...

kalau banyak gambar,script dan 3rd party web dalam blog, tu lagi la memberatkan blog.. saiz tak bape kisah sangat, tp kalau bawah 100kb lagi baik, hee

apa pun, rasanya blog ni ada perubahan selepas di review sop, kan? baguslah, hepi blogging kawan..

padinno.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...