Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 4, 2010

Tag dari nora ~ :))




  • den kna tag dgn cik nora kita nie haa..
  • thnks yerpp :D
  • ada 17 soalan den kna jwb .!! haa jwb jgn xjwb ..

jom layan.. ~


1. Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi specific nama makanan tersebut

~ikan pari masak asam pedas
~rendang ayam
~sayur kankong goreng belacan



2. dua Jenis air yang korang suka

~ice lemon tea
~teh tarik



3. which type of food yang korang perefer..
pilih tiga..
( malay,chinese,japanese,western,italian,maxican,arabian ) ?

~malay
~chinese (nasi ayam asl die chinese kn)
~arabian



4. apakah makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain
tak yah tengok resepi tp at the same time bile org lain rasa
die akan ckp "wah"! giler sedap

~err..setakat nie aku sendiri yang cakap "Wah" haha..
aku masak, sardine masak sambal.!! heeh terer tak ? :P



5. semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?

~err apa ke pelik soalan..ahaha..
harga standard aku mkn nsi set rm 2.50 + teh tarik rm 1.20..
= rm 3.70
hehe..bujang kna pandai jimat cermat tak gitu.. ;)



6. Beri nama restoran favorite dan apa makanan kat si tu paling sedap ?

~LAWOOD restoran ( nasi kandar terbaik woo )




7. ayam, kambing,lembu,itik,burung puyuh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak. mana satu yang korang suka?? kalau korang ada suka yg lain aku xlist, bagitau je la..

~itik gantung !! hahahaa..




8. restaurant / cafe pertama korang dating bersama pasangan anda? dan mkn/mnuman apa??kalau korang ingat la,,

~mcD tak silap.. tapi time tu si dia tak kuat mkn.!!
so aku mkn sorg2.. buruk lantak betol haha



9. apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? kenapa?

~err xde apa2 kot.. single lorr skrg..!




10. kalau pergi umah orang, korang berharap org tue hidang apa?

~karipap pusing haha.. mmg xdapat la kn..!
kalau pergi umah org time sarapan ada la kot.. huhu





11. makanan yang korang memang xblh nak telan langsung,samada x sedap/tekak korang kembang.

~err itik gantung hahaa..
itik oo itik apa la nasib ko.. :P




12. menu hari raya yang paling disukai..

~ermm ketupat la.. + rendang ayam.!! perggh marvelouse




13. jajan/cekedes favorite ?

~tiwsties bingitt.!! haha




14. beri 2 makanan yang korang masak yang korang suka

~maggie tomyam
~maggie kari..

haha.. suka tauu.. !! :P



15. makanan paling pedas yang pernah korang rasa.. sapa masak ?

~nasi goreng ..makcik aku masak.!!
tak tahu angin apa ntah die hari tu.. cm lada tumpah jerr aku rasa..meleleh hinguss mkn.. haha.. pepagi pulak tu..
hampess..



16. korang kalau jumpa org yg tagg ni, apa agaknya korang nak hidang/ belanja?

~ohh sapa ? cik nora
den blanje cool blog .!! haha amcm nk ? ngeee




17. sila tag 5 org n paksa mereka buat tag ini...

hohoo camtue plak ekk..
emm ok laa meyh sini den taG ..



utk permudahkan korg .~
copy paste jer ekk ini soalan..!! yeah


1. Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi specific nama makanan tersebut
2. dua Jenis air yang korang suka
3. which type of food yang korang perefer..
pilih tiga..
( malay,chinese,japanese,western,italian,maxican,arabian ) ?

4. apakah makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain
tak yah tengok resepi tp at the same time bile org lain rasa
die akan ckp "wah"! giler sedap

5. semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?
6. Beri nama restoran favorite dan apa makanan kat si tu paling sedap ?
7. ayam, kambing,lembu,itik,burung puyuh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak. mana satu yang korang suka?? kalau korang ada suka yg lain aku xlist, bagitau je la..
8. restaurant / cafe pertama korang dating bersama pasangan anda? dan mkn/mnuman apa??kalau korang ingat la,,
9. apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? kenapa?
10. kalau pergi umah orang, korang berharap org tue hidang apa?
11. makanan yang korang memang xblh nak telan langsung,samada x sedap/tekak korang kembang.
12. menu hari raya yang paling disukai..

13. jajan/cekedes favorite ?
14. beri 2 makanan yang korang masak yang korang suka
15. makanan paling pedas yang pernah korang rasa.. sapa masak ?
16. korang kalau jumpa org yg tagg ni, apa agaknya korang nak hidang/ belanja?
17. sila tag 5 org n paksa mereka buat tag ini...


that all .`
selamat mlm.!




























12 comments:

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

wahh..banyak gile soalan..rajin zacky layan..heheh

Ajie Mohd Tahir said...

hahahahaa..menu utama z: MEGI!!
yeah!hahaha..
*clap clap clap*

ye pacik.nnti aku buat.cool blog satu jugak!XD

nora amila ghazali said...

cool blog jer...??? hhahahahahaha tq jawab gak..

zacky ~786~ said...

feez : agak rajin la .. :PP hehe..

zacky ~786~ said...

ajie : 2je kot yg aku power msk.! asl ko nk tlg masakn tok aku ?? haha

zacky ~786~ said...

nora : 2jela.. sedap tau.!! oreo + milk .. pergghh mantopp ... oke wlcome..

GergasiKecil said...

Ekau kena tag jang!

http://gergasikecil.blogspot.com/2010/12/coolest-blogger-award.html

Ajie Mohd Tahir said...

cet.dripada mskkn utk kau,baik aku mkn sndri.bru brbloi pnt mmsak.XD

me said...

haha zacky leh jadi wartawan...mtak takr banner baru kat page zacky ni..... amek kat blog alin yer... tenkiu

zacky ~786~ said...

gergasi kecil : wokayh.!

zacky ~786~ said...

ajie : ko memaNg.! kejam.!

zacky ~786~ said...

alin : yezza.. thnks sudi .!! t den amik yerpp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...