Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, May 7, 2011

Gilerr hindustan .~

Sabtu yang membosankan .. ? tapi tidak kepada pengemar cite2 hindustan .. hari sabtu merupakan hari yang di nanti2 kan oleh mereka..  kn3..hehe..    jom layan hindustan ,, tv2 sekarang ..



tentang seorang  pemain piano yang meningalkan keluarga yer untuk berkahwin dengan pelumba kereta handalan..



tapi aku lagi suka tengok tv3 sekarang..


Shah Rukh Khan dan Kajol.. merupakan pasangan ' couple ' yang bertemu di kereta api dan mula jatuh cinta.. tetapi ..  kajol terpaksa blk ke india.. untuk  berkahwin dengan lelaki lain ..


hah ! cmne tu ? bercinta dengan orang lain .. berkahwin dengan orang lain.. ishk3.. tapi cite ni memang menyentuh hati dan perasaan..  meleleh air mata wa ckp lu...     

          



kalau kat kg aku ni.. ada jer cite hindustan , atok aku akan sorok remote control astro awal2.. tak bagi cucu2 die tukar channel .. terutama yer aku.. muahahaa.. ~   rindu kat atok ..    :)

6 comments:

GaRy™ said...

tv3 tuh wayang lama kan?? hehe..
(kantoi gary pun tgk hndustan gak)

zacky ~786~ said...

btol3.. old school yer cite ni... zmn kcik2 dulu.. :)

alexa yussida said...

dilwale tuh best gile..lagu pon best..kehkeh..suka cite yg zmn kajol shahrukhkhan salman amir smua tuh..cite2 hero herroin baru dah x best,seksi pon melampau2..huhu..

kalo kat umh terpksa jugak tgk sbb baba yg cntrol remote..pntang ade hindustan die tuh..:D

echaRierie said...

zacky lyn cite hindustan smbil blogging ea ? ngeh3..hebat !
mak echa pun tgh layan cite shah rukh khan tue..echa join skali lah..haha ;)

Rozuan Ismail said...

nak mohabbatein.haha.

yaya said...

wahh mmg kaki hindustan la
kalau ssmpai at0k kene s0r0kkn rem0te 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...