Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 18, 2011

Segmen Review BLog Oleh Norlida Ramli




Assalamualaikum ..

Jom join segmen Review blog oleh Norlida Ramli..   ini merupakan 1st segmen cik adik manis sorang ni.. hehe.. tahniah ku ucapkan.. kerana telah berjaya buat segmen ... yihaa..


http://www.emocutez.com


 Oleh itu,diharap cik manis intan payung ni dapat la memberi sedikit pendapat ttg blog ni.. supaaya tuan empunya blog ni.. blh improve dgn pendapat dan saranan yang d'berikan .. yer dak.. tulung menulung kan baik tuk kesihatan dan minda.. muahahaa..


kepada sesiapa yang nak join tu .. sila lah klik header di atas tu yerp.. mari la kita sesama memeriahkan lagi suasana  ..   yang dah memang meriah ni..  hehe





ok nk siap2 g kelas..
hurm..malas yer nk gi kelas mlm ni.. 
sob3.. 

3 comments:

Rozuan Ismail said...

jgn malas g kelas.huhu.kesian ada kelas malam.

mcm ni lah said...

tinggal jejak dan follow

♥ norlida ramli ♥ said...

sudah..jom terjah

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-part-9.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...