Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 18, 2011

Lawak Hujan ..

setelah 3,4 hari .. panas terik tanpa hujan .. akhirnya dari tadi petang dlm kol 5 lebih gitu.. hujan turun tak henti2 sehinggalah sekarang di kawasan2 sekitar sepang ni..  Alhamdulillah .. hujan turun dengan membawa berkah dan rahmat daripada Nya  ^_^ 

aku teringat akan lawak ketika hujan yang tak blh aku lupakan.. asal hujan je mesti aku teringat kat lawak ni.. aku baca lawak ni kat komik ujang kot tak silap ..




ayah : nak ...  ambil kan ayah baju hujan .. ~ 

anak : baik ya .. ( berlari laju mengambil baju hujan dan terus menghulurkan kpd bapa nya ) 

ayah : ( buat muka masam ) tak blh harap langsung la ko ni nak.. hampeh !

anak : ek .. bkn ni eh ?! 



agak2 baju hujan apa yang anak die bagi ?


-

-

-

-

-



 



Muahahaa.. ~ layan .. lagu best !

          


27 comments:

nmirmo said...

hujan owh hujan~....... ;) hujan bawa rahmat...wee~^_^

Rozuan Ismail said...

haha.kelakar je.baju tu baju Hujan jugak!!huhu =)

momochan said...

hujan..sambung tido weee~

Nora Shahaira said...

kat sekolah ko belajar apa-kalau akak di tempat ayah nye

ieka.H said...

hahah.. naif nye anak nye tu ye :)

cik sakura said...

hehe..kelakar juga ye..

zacky ~786~ said...

nmirmo : wee :D

zacky ~786~ said...

wan : tula psl.. kikikii

zacky ~786~ said...

momo : tido jgn tak tido

zacky ~786~ said...

nora : haha.. ganas sgt tu..

zacky ~786~ said...

ieka : hehe.. die peminat kumpulan hujan.. nk wt cmne :P

zacky ~786~ said...

cik sakura : heheee

Miss Dolce and Gabbana said...

eh apa pulak hampehnya betullah baju hujan tu..haha :P

zacky ~786~ said...

haha.. :D

Si Nuansa Eyqin said...

erkkk, apakah? anak bapak, pandainya kamu lebih pandai dari bapaknya. muahahaha.

miss.Addin said...

haha ! :D boleh kena lempang 14 kali macam tu .

Magrib said...

hahaha.. ingat abah dia tu ngok mcm dia kot.. anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Top 10 "weird things you do when you are alone!"
Seorang Gadis tanpa Baju ditangkap mencuri sebuah bola di pantai
Gambar selebriti yang berjaya dengan pembedahan Plastik
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

jeely jelly said...

ceit ! haha... anak die advance sgt !

d_LA said...

hahahah..terbaik ahhh bg baju tu..hehe

Syuxer said...

hahah..x boleh blah punya anak cam tuh..memang berasap la ayah nye

Flash Cool Tengok Muka Depan Surat Khabar

zacky ~786~ said...

si nuansa eyqin : hahaa terlampau pandai tu..

zacky ~786~ said...

miss addin : kejap sgt lorr huhu

zacky ~786~ said...

magrib : thnks beb

zacky ~786~ said...

jelly2 : kikii.. terlampau advance

zacky ~786~ said...

d_La : hehe..

zacky ~786~ said...

syuxer : berasap beb .. huhu

farhah dzarif said...

HAHA kalau saya bapak budak tu, mmg dah kena hempuk dah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...