Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 1, 2011

Nak Berlagak, Tapi Tanak Rugi


A : Mercedes tu mahal r, xptt dijual dgn hrg 2 (komen diberi selepas tgk 10 kdai yang letak harga sama) ada ke patut leather seat nk charge, pasangg radio nk charge, tinted window nak charge..
 

B : Kalau mcm 2, beli la keta yang lbh murah, TATA ke Cherry ke..
 

 

A : Tapi saya nk yang  kualiti bagus n enjin yang berkuasa tinggi serta rupa yang hebat nanti boleh menunjuk2 dgn org kg..

B : Design n manufacture sendiri keta tu k. kalau dapat buat degan harga sama macam TATA n Cherry, saya bli dari encik yerp .. soley2

p/s : Berlagak, sombong, angkuh , meninggi diri dan seangkatan dengan yer..
~ tak baik utk kesihatan ..~  
 
*apo kono la ngn mario tu..

12 comments:

Rozuan Ismail said...

memang orang macam ni nak kena baling dengan pinggan mangkuk.periuk belanga lagi afdal.

macam nak makan free tapi demand nak makanan mahal

zacky ~786~ said...

btol !! sokong wan... :)

♥ norlida ♥ said...

org kata, duit takde tapi sume nak benda mhl...haha..sedar diri sket..huhu

zacky ~786~ said...

cermin diri dulu .. la kn.. ~ :)

Pijahh' de-Arr said...

YEYEE..
BNK ORG TAK SEDAR DIRI SKRNG..
HUHUUU~~

Amirah Adnan said...

kasik sepak laju2 je org yg tak sedar diri ni.. ekeke :p

zacky ~786~ said...

Amirah : freekick pn blh :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cerewet tak kena gaya huhu


P/S: Try check link kamu dekat shoutbox..link ke entry lama tu..bkn link ke blog kamu terus

THE LEKAT LEKIT STORY said...

biasa la manusia.. kdg2 berlagak je lebih tp sebenarnya tak mampu pun

ejulz said...

nak belagak punya pasal.. tiap2 hari makan maggie.. haHa

GaRy™ said...

hahaha... ati ngan poket dia x sepadan.. ati nak barang bagus, tapi poket kosong..apa cite?

cik sakura said...

hehe..dia lupa tengok diri dia kot..biar papa asal bergaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...